Web Analytics Made Easy - Statcounter

بانک مرکزی از گرانی بی‌سابقه اقلام خوراکی در آستانه ماه رمضان سال ۱۳۹۶ خبر داد به طوری که سفره رمضان امسال را می‌توان گران‌ترین رمضان تاریخ قلمداد کرد.

به گزارش «قدس آنلاین»، بانک مرکزی از گرانی بی‌سابقه اقلام خوراکی در آستانه ماه رمضان سال ۱۳۹۶ خبر داد به طوری که سفره رمضان امسال را می‌توان گران‌ترین رمضان تاریخ قلمداد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مسئولان دولت یازدهم بارها گفته‌اند که اقتصاد کشور را با تورم ۴۰ درصدی از دولت دهم تحویل گرفته و اکنون آن را به تورم تک‌رقمی تبدیل کرده‌اند تا سفره غذایی مردم بهبود یابد.

این در حالی است که آمارهای رسمی بانک مرکزی از کوچک شدن سفره مردم در دولت یازدهم خبر می‌دهد.

بر اساس گزارش بانک مرکزی از قیمت مواد خوراکی، تهیه سفره ماه رمضان امسال (در دوره تورم تک‌رقمی دولت یازدهم) نسبت به آخرین ماه رمضان در دولت دهم (دوره‌ تورم ۴۰ درصدی!) ۶۱ درصد گران‌تر بار می‌آید.

طالبی با ۲۵۵ درصد، رکورددار گرانی در دولت روحانی است و پس از آن خربزه با ۲۰۳ درصد، کره پاستوریزه با ۱۴۲ درصد، بادمجان با ۱۱۵ درصد و پیاز و کدوسبز با ۹۹ درصد قرار دارند.

اگر فرض کنیم که مردم برای تامین یک سفره کاملا ساده و کم‌خرج برای تمام ۳۰ شب افطار ماه رمضان نیازمند خرید ۱۰ کیلو برنج، ۱۰ کیلو ماست، ۵ بسته پنیر، یک کیلو کره، دو شانه تخم مرغ، ۱۰ کیلو برنج، یک کیلو از هر کدام انواع حبوبات، ۱۰ کیلو از هر کدام انواع میوه، ۱۰ کیلو از هر کدام انواع سبزی، ۲ کیلو گوشت گوسفند، ۲ کیلو گوشت گوساله، دو کیلو مرغ، ۲ کیلو قند، ۲ کیلو شکر، ۲ کیلو قند، یک بسته چای و یک حلب روغن نباتی باشند، تهیه سفره رمضانی سال ۹۲ حدود ۶۳۶ هزار تومان برای مردم آب می‌خورد.

اما در سال ۹۶ و در دوران تورم تک‌رقمی تامین سفره رمضانی مردم یک میلیون و ۲۸ هزار تومان هزینه در بر دارد.

به عبارتی امسال برای تهیه یک سفره رمضانی کاملا ساده باید ۳۹۲ هزار تومان پول بیشتری پرداخت کرد.

البته این مقایسه فقط درباره اقلام خوراکی سفره رمضانی است وگرنه باید سایر هزینه‌های افزایش یافته در ۴ سال اخیر را هم در نظر گرفت، از افزایش قبوض آب و برق و گاز تا گران شدن بنزین و سایر هزینه‌های زندگی از جمله اجاره‌بها که فشار بر مردم را دوچندان کرده است. ضمن آن که موج بیکاری و رکود و کسادی را هم باید لحاظ کرد که امسال را سخت‌ترین سال برای اکثر اقشار جامعه کرده است.

منبع: نسیم آنلاین

منبع: قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۴۴۸۲۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش قیمت طلا در بازار جهانی فلزات گران بها

قیمت جهانی طلا در روز جمعه (۲۶ آوریل) کاهش یافت و با توجه به تمرکز سرمایه‌گذاران به داده‌های کلیدی تورم ایالات‌متحده برای نشانه‌هایی در مسیر نرخ بهره فدرال رزرو، برای کاهش هفتگی تعیین شد.

به گزارش ایسنا، هر اونس طلا با ۰.۱ درصد کاهش به ۲۳۳۱ دلار و ۱۵ سنت رسید. قیمت‌ها تقریباً ۱۰۰ دلار آمریکا نسبت به بالاترین رکورد تاریخ ۲۴۳۱ دلار و ۲۹ سنت در ۱۲ آوریل کاهش یافته است که ناشی از آشفتگی ژئوپلیتیکی است. هر اونس طلای آمریکا بدون تغییر به ۲۳۴۳ دلار و ۵۰ سنت رسید. قیمت شمش در هفته ۲.۵ درصد کاهش یافته است.

اقتصاد ایالات‌متحده در سه ماهه اول با کمترین سرعت خود در نزدیک به دو سال اخیر رشد کرد اما افزایش تورم انتظارات فدرال رزرو را برای کاهش نرخ بهره قبل از سپتامبر تقویت کرد. اظهارات اخیر مقامات فدرال رزرو حاکی از آن است که بانک مرکزی عجله‌ای برای کاهش نرخ بهره ندارد. نرخ‌های بالاتر جذابیت نگهداری طلای بدون بازده را کاهش می‌دهد.

داده‌ها نشان داد که واردات خالص طلای چین از طریق هنگ‌کنگ در ماه مارس ۴۰ درصد نسبت به ماه قبل افزایش یافت. جی پی مورگان اظهار کرد که هدف اوج طلا ۲۶۰۰ دلار آمریکاست. شرکت نیومونت از برآوردهای وال‌استریت برای سود سه ماهه اول پیشی گرفت زیرا بزرگترین معدن طلای جهان از تولید قوی، قیمت‌های بالاتر و هزینه های عملیاتی پایین‌تر بهره‌مند شد.

طبق گزارش رویترز، بانک مرکزی ژاپن قرار است پیش‌بینی کند که تورم در سال‌های آینده نزدیک به هدف دو درصدی خود باقی خواهد ماند و آمادگی خود را برای افزایش نرخ‌ها از نزدیک به صفر نشان می‌دهد.

در بازار سایر فلزات ارزشمند، نقره با ۰.۱ درصد کاهش به ۲۷.۴۰ دلار در هر اونس رسید، پلاتین ۰.۶ درصد افزایش یافت و به ۹۱۹ دلار و ۹۰ سنت رسید، در حالی که پالادیوم با ۱.۱ درصد افزایش به ۹۸۴ دلار و ۷۳ سنت رسید.

دیگر خبرها

  • ویژه برنامه تحویل سال رادیو ایران بالاترین امتیاز را کسب کرد
  • قصه دو زار و ده شاهی کرایه تاکسی‌ها به تاریخ پیوست
  • مظلوم‌تر از تئاتر، موسیقی اصیل ایرانی است/ تخصیص یارانه دولتی برای سفره فرهنگی مردم
  • مظلوم‌تر از تئاتر، موسیقی اصیل ایرانی است/تخصیص یارانه دولتی برای سفره فرهنگی مردم
  • رئیس جامعه دندانپزشکی ایران : هزینه‌های دندانپزشکی گران نیست ؛ درآمد مردم کم است
  • ثبت نام ۵۸۰۰ گیلانی در طرح اکرام ایتام و محسنین ماه رمضان
  • موضوع چای دبش را لاپوشانی کردند | واقعیت سفره مردم را هم منعکس نمی‌کنند
  • کاهش قیمت طلا در بازار جهانی فلزات گران بها
  • سفره همدانی‌ها با نان سبوس‌دار کامل می‌شود
  • رنگین شدن سفره‌های مردم مراغه با گیاهان کوهی